Portfolio Category: Bøger

Bog: Palle Nielsen

Palle Nielsens formidable status i Vejle Kunstmuseums samling – og i dansk kunst i det hele taget – markeres med denne udtryksfulde bog i anledning 50-året for kunstnerens gennembrud.
Læs mere

Bog: Den lille Hokus Pokus

”Den lille HokusPokus” er en charmerende børnebog om den lille Hokus Pokus, der i følgeskab med Krabben Konrad leder efter sin mor.
Læs mere

Bog: Damaskvæveriet

”Georg Jensen Damask” er en omfattende bog, der fortæller historien om væveriet, som blev opbygget og drevet af Georg Jensen slægten igennem et kvart årtusinde.
Læs mere

Bog: Huse & Pladser

”Huse & Pladser i Kolding” beskriver 200 huse, bebyggelser, anlæg, torve og pladser. Guidens artikler, arkitektbiografier, fagbegrebs-, person-, gade- og bygningsregistre, gør det muligt at gå på tværs af den geografiske opbygning.
Læs mere

Bog: Bogen om Trapholt

Sven Jørn Andersens smukke ”Bogen om Trapholt” beskriver kunstmuseets historie, arkitektur og samlinger. Af forfatteren, Trapholts første leder, betragtet som hans væsentligste bogbidrag til den danske museumshistorie.
Læs mere

Bog: Wørzners Samling

En intens bog om Vejle Kunstmuseums fornemme privatsamling ”Wørzners Samling”, der omfatter en lang række fremragende værker fra tidlig abstrakt ekspressionisme.
Læs mere