Nyttig info


Godt imagedesign er værdiskabende

Identitetsdesignet er virksomhedens varemærke og det, der gør det let for dine kunder at genkende din virksomhed og hindrer, at den kan forveksles med andre. Det er det grafiske udtryk for virksomhedens visioner og værdier. Et gennemført identitetsdesign sikrer en ensartet og koordineret formidling heraf. Signalværdien i et godt imagedesign er værdifuld for din virksomhed, i indsatsen for at tiltrække opmærksomhed og for at overbevise kunder om, at din virksomhed har noget attraktivt at tilbyde. Identitetsdesignet sætter afsender på din markedsføring og tilfører merværdi til din virksomheds brandingindsats.
Din virksomhed har, med mindre den er i sin opstart, formodentlig allerede en grafisk identitet og sandsynligvis også en fastlagt grafisk designlinje. I så fald vil vi med stort engagement og respekt videreføre den fastlagt designlinje ved løsningen af aktuelle grafiske marketingopgaver.
Har din virksomhed således en grafisk identitet, men synes du, at virksomheden er "vokset ud af" sit identitetsdesign, så det ikke længere repræsenterer virksomheden og dens kvaliteter med det rette grafiske udtryk, så kan vi hjælpe med at redesigne den grafiske identitet til et opdateret og tidssvarende grafisk udtryk.
Du kan læse mere om her, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med visuel markedsføring på tværs af medier og platforme.