Dit budskab i storformat

Du har muligheden for at få dit budskab præsenteret på professionelt designede bannere i præcis den størrelse, du ønsker. Hos Philip & Foxil vejleder vi i den rigtige bannerløsning til formålet og situationen, både med hensyn til brandhæmmende, vejrbestandige, vindgennemtrængelige og holdbare materialer.

Vi laver bannerne til virksomhedsinteriøret og -eksteriøret, messestanden, udstillingen, scenen, butikken, byggepladsen og meget andet.
VIRKSOMHEDENS interiør og eksteriør kan både permanent og anledningsvist udsmykkes med inspirerende produkt- og serviceinformation, slogans, stemningsskabende billeder og farver.
På MESSEN skal kvadratmeterne udnyttes optimalt for at skabe opmærksomhed og gøre din virksomhed attraktiv for messegæsterne.
I UDSTILLINGER som fx "Silver of the stars" kan identiteten og sammenhæng i udstillingsrummet forstærkes af godt designede bannere. Via udtryk og indhold medvirker bannerne til formidling af den optimale udstillingsoplevelse.
På SCENEN kan performance understøttes af fx overraskende eller stemningfulde scenarier, der kan skabes via samspillet imellem banner- og lysdesign.
I BUTIKKEN kan den helt rigtige stemning opnåes med bannere i matchende stil.
Ved BYGGEPLADSEN kan Informative bannere bidrage til det positive omdømme.

Comments are closed.